RC IRC Celje

Pravno obvestilo

Politika zasebnosti

Predmet tega obvestila so spletne strani na naslovu www.rcc-irc.si. To spletno stran upravlja podjetje RC IRC Celje, d.o.o. Vsa vsebina na teh spletnih straneh je last podjetja RC IRC Celje, d.o.o. in je informativne narave.

Trudimo se, da so informacije na spletni strani pravilne, vendar kljub temu ne zagotavljamo popolne točnosti vseh objavljenih podatkov. Ne prevzemamo nobene odgovornosti za posledice, ki jih povzročijo informacije na tej spletni strani, prav tako pa ne prevzemamo odgovornosti za nedelovanje spletne strani ali kakršno koli materialno ali nematerialno poslovno škodo, ki bi lahko nastala kot posledica njene uporabe. Podjetje RC IRC Celje, d.o.o. lahko vse vsebine spreminja kadarkoli, brez obveznosti po obveščanju uporabnikov.

Zavedamo se, da je zasebnost obiskovalcev naših spletnih strani zelo pomembna. Zato so vsi podatki, ki jih pridobimo s to stranjo, namenjeni izključno za interno uporabo. Vse osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih brez vašega predhodnega privoljenja ne bomo posredovali nikomur.

Pravilnik o piškotkih

Na spletni strani www.rcc-irc.si uporabljamo analitične piškotke za zbiranje statističnih podatkov z namenom izboljšanja uporabniške izkušnje na spletnem mestu. Uporabljamo tudi piškotke za nastavitev jezikovne izbire spletne strani. Piškotki ne vsebujejo nobenih dejanskih podatkov o uporabniku in so namenjeni zgolj izboljšanju uporabniške izkušnje spletne strani.

Če obiščete naše spletno mesto in so nastavitve vašega spletnega brskalnika takšne, da dovoljujejo sprejemanje piškotkov, to razumemo kot vašo privolitev, da smemo uporabljati piškotke za zbiranje analitičnih podatkov.

Seznam ustvarjenih piškotkov na spletni strani

 

[cookie_audit]

 

Z uporabo spletne strani obiskovalec potrjuje, da se strinja s pogoji uporabe.